Over I&TS

Installations & Technical Solutions Netherlands BV is sinds 1994 actief als teken- en engineeringbureau. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen en luchthavens. Wij zien er dan ook op toe dat het tekenwerk altijd zal voldoen aan de hoogste kwaliteit. Het digitaliseren en opbergen van tekeningen naar ons veilige Cloud-systeem vormt hierbij een van onze kerntaken. Daarnaast beheren wij tekeningen en bijbehorende documenten voor diverse klanten. Vanaf 2017 hebben wij vastgoedmanagement toegevoegd aan onze kernactiviteiten. Aan de hand van een modern eigen softwaresysteem zorgen wij ervoor dat uw huurders tevreden zijn en blijven.Werkwijzen

Ieder bedrijf heeft haar eigen kernactiviteiten. Wij vinden het dan ook belangrijk dat uw bedrijf zich hier volledig op kan focussen. Daarom heeft I&TS een ‘full service’ pakket op het gebied van gebouwbeheer.

Wij stellen dat ieder bedrijf de klant als koning ziet. Als u uw klant centraal stelt, doen wij dit natuurlijk ook. Buiten dat wij uw wensen belangrijk vinden, hechten wij nog meer waarde aan de behoeften van uw klanten (de huurders), omdat dit uiteindelijk in uw belang is. Een bedrijf met meer klanttevredenheid is meer waard.

Wij denken met u mee, zelfs zonder dat u dit vraagt.

Transparantie en korte communicatielijnen in ons werk vinden wij belangrijk. Om deze reden zijn wij en uw documenten dan ook 24/7 voor u bereikbaar door middel van het veilige Cloud-systeem


Ons werkgebied

Bedrijven moeten hun klanten optimaal kunnen bedienen. De zorg moet kunnen zorgen, vliegvelden moeten kunnen vervoeren en vastgoed moet kunnen verhuren. Het is van belang dat u kunt focussen op uw kernactiviteiten. Zonder tussenkomst van teveel mensen of omwegen moet u dan ook snel en efficiënt inzicht hebben en houden in de situatie van het gebouw.

Sinds onze oprichting vormen semi-overheidsinstellingen dan ook de kern van ons klantenprofiel. Wij zijn dan ook ervaringsdeskundigen in ziekenhuizen (AMC, CMH, UMC, Bronovo) verpleeghuizen (Sevagram) en vliegvelden (Schiphol, Rotterdam).


Referenties

In het verleden hebben wij onder andere werkzaamheden verricht voor: Schiphol Real-Estate, Academisch Medisch Centrum (AMC) Amsterdam, Centraal Militair Hospitaal, UMC Utrecht, Bronovo.