Tekeningenbeheer

Alle gebouwen in Nederland hebben een technische administratie nodig. Zij dienen te voldoen aan wettelijke eisen volgens Europese richtlijnen en feitelijk in kaart gebracht te zijn. En dat is waar wij u van dienst kunnen zijn. Tekenwerk is sinds 1994 ons vak.

Sinds onze oprichting zijn wij verantwoordelijk voor het beheren en reviseren van bouwkundige-, elektrotechnische- en werktuigbouwkundige tekeningen. Wij zorgen ervoor dat u letterlijk inzicht krijgt en houdt in uw gebouw door middel van tekeningen met bijbehorende specificaties en kengetallen. Wat bevindt zich in welke ruimte? Wat is de oppervlakte van de gehele afdeling? Wij zorgen ervoor dat dit voor u en alle gewenste derden inzichtelijk is zodat het gebouw voldoet aan geldende voorschriften.

Door middel van regelmatig werk gerelateerd bezoek aan gebouwen, waarbij wij specifiek letten op afwijkingen die direct genoteerd en verwerkt worden in tekeningen, garanderen wij een up-to-date bouwkundige situatie die voldoet aan Europese richtlijnen (NEN-EN-ISO). Het verzorgen van meetrapportages- en certificaten die voldoen aan de wettelijke normeringen vormt hier de basis voor.


Onze tekenaars: kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie Het leveren van de beste kwaliteit is elke dag ons streven. Onze tekenaars zijn dan ook allen gediplomeerd in een minimaal mbo-bouwkundige, elektrotechnische of werktuigbouwkundige achtergrond en NEN2580 gecertificeerd. Bijscholing is dan ook vanzelfsprekend. Het volgen van cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en zo efficiënt mogelijk werk voor de klant te leveren, staat dan ook centraal bij ons.

Ons tekenwerk verzorgen wij met de programma’s Autocad, Revit en SGIS en de add-on pakketten Stabiplan en Cadac (voorheen Nordined).


Meer over de werkwijzen van I&TS