Vastgoedmanagement

Minder zorgen, minder kosten en een hogere klanttevredenheid is het resultaat dat ons vastgoedmanagementpakket zal bieden. Wij kunnen uw vastgoedmanagement volledig overnemen of ondersteuning bieden. Ons vastgoedmanagementpakket zorgt voor een directe notitie en oplossing van facilitaire problemen/calamiteiten van huurders.

Doordat een partij enkel en alleen de focus op de facilitaire behoeften van uw klanten/de huurders legt, kan uw bedrijf zich weer focussen op dat waar zij echt goed in is: de kernactiviteiten. Wij zorgen ervoor dat uw klanten/huurders tevreden zijn en blijven.

Wij garanderen een service van hoge kwaliteit door middel van ons speciaal geprogrammeerde Facility Management Systeem: O.G.-Data.

O.G.-Data zorgt voor een directe notitie en oplossing van facilitaire problemen van huurders.


Probleemoplossing en calamiteiten

Doordat problemen direct worden opgelost aan hand van ons systeem, kan uw personeel zich inzetten voor andere activiteiten. Uw klanten zullen sneller geholpen worden en worden door middel van ons systeem up-to-date gehouden van de huidige stand van de probleemoplossing.


Pakketten

Vastgoedmanagement door uw eigen medewerkers
(incl. directe probleem-/ calamiteitenoplossing)

Ons softwarepakket O.G.-Data maakt het voor uw facility manager gemakkelijker om uw gebouw volledig te beheren en facilitaire problemen van huurders met één knop op te lossen. Door middel van enkele speciaal op uw ruimte gebaseerde opties krijgt de medewerker inzicht in het volledige gebouw, welke met een enkele knop kan worden gespecificeerd tot een zoekopdracht, zoals het in kaart brengen van één enkele afdeling, leegstaande ruimtes of de specifieke huurder. Alle bijbehorende kengetallen en bouwtekeningen zijn vervolgens te vinden in het systeem.

Offerte aanvragen


Vastgoedmanagement- en full-service door I&TS

I&TS kan uw volledige vastgoedmanagement uit handen nemen. Doordat wij zowel gespecialiseerd zijn in tekenwerk als gebouwbeheer en een eigen facilitymanagementsysteem hebben, zorgen wij dat uw gebouw volledig in kaart gebracht is en onder controle wordt gehouden door ons.

Uw voordeel is dat u verzekerd bent van een up-to-date situatie die altijd overeen zal komen met de Europese richtlijnen. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid van u over.

Offerte aanvragen


O.G.-Data met speciale extra opties voor uw bedrijf

O.G.-Data kan worden ingesteld met speciale opties voor uw bedrijf. Dit betekent dat wij samen met u en onze in-house programmeur kunnen inspelen op uw wensen binnen het systeem. U kunt op deze manier exact bepalen welke functies het systeem voor u heeft en eventuele extra opties toevoegen.

Offerte aanvragen